Зейнеб Маджурова определено не се свърта на едно място, видя HotArena.

...
Зейнеб Маджурова определено не се свърта на едно място, видя HotArena.
Коментари Харесай

Зейнеб Маджурова бяга в Лондон

Зейнеб Маджурова  определено не се свърта на едно място, видя HotArena .

Туркинята пътешества по целия свят, само че огромната й фантазия е да заживее зад граница . От няколко месеца тази концепция е все по-близо до водещата, която се замисля по какъв начин да се реалокира за непрекъснато в Лондон. 

В английската столица Зизу по този начин и не е решила с какво тъкмо да се занимав а. Привлича я концепцията да практикува езика и да се образова на разнообразни курсове, с цел да усъвършенства уменията си пред камерата. С това нямало да вади пари, само че за малко сходна концепция не й пречела. Имала спестявания, с които да покрие потребностите си, а и фамилията било готово да я поддържа в името на бъдещото й развиване. 

Зейнеб Маджурова в никакъв случай не е криела, че най-голямото й предпочитание е да пробие в малкия екран със свое лично шоу. Близостта й с Гала и доверието, което тя неведнъж й гласоподава, с цел да я замества, единствено налива още масло в пристрастеността й да се изявява пред камерите. През всички тези години туркинята се опитвала да покаже, че има свои личен несравним жанр, само че оферти, които да й разрешат да го развива, липсвали. За това все си задавала въпроса какво й липсва, с цел да може с право да се мери с съперничките си. 

Изглежда от няколко месеца Зизу е видяла, че няма по какъв начин да се размине без някое образование и в този момент от ден на ден се оглежда за опцията да замине за дълго зад граница. Спряла се на няколко колежа в Лондон, поради огромната си обич към града, културните му забележителности и не на последно място – гаджето си Стоян, с който са дружно към този момент три години

Младият мъж е една от аргументите Маджурова да желае още повече да стегне куфарите и да замине зад граница. Той  е ученик на английско бизнес учебно заведение и по сходство на репортерката обожава столицата на Обединеното кралство. В Лондон Стоян имал десетки другари, които доста му липсвали. За това когато преди време се прибра в София, с цел да оказва помощ в бизнеса на родителите си и се срещна със Зизу, му се наложило да вземе тежкото решение да изостави живота си, поради любовта. 

За благополучие, напълно скоро може проектите на живота на двамата влюбени още веднъж да се трансформират. Репортерката обмисляла съществено концепцията да се реалокира във Англия , където така и така към този момент успявала да изкара съвсем по шест месеца годишно. С малко повече обмисляне даже нямало да се наложи да се лиши от мястото си в „ На кафе ” , тъй като можела да записва репортажи от Лондон, тъкмо както някои други свои колежки. 

„ Със сигурност тази концепция й се върти в главата от дълго време, изключително откакто към този момент толкоз време не се случва нищо ново в кариерата й. Зизу счита, че не трябва повече да си губи времето, като работи като елементарна кореспондентка ”, издават желанията на туркинята осведомени, предават от Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР